Напрежението нараства след клането в Деня на майката на Истинските

...
Напрежението нараства след клането в Деня на майката на Истинските
Коментари Харесай

Звездата от „Истинските съпруги на Маями“ Алексия Непола казва, че Адриана Де Моура е „страхливец и лъжкиня“

Напрежението нараства след клането в Деня на майката на Истинските съпруги на Маями. Само дни преди дамите да седнат с Анди Коен за събирането на Сезон 6, Алексия Непола се отби в офисите на Decider, с цел да разиска всичко - от разрушената й връзка с Адриана де Моура до разгорещената й борба с доктор Никол Мартин. И типично за Алексия тя не се сдържа.

Докато Мартин твърдеше, че е провел брънч за Деня на майката с положителни планове, тя бързо се трансформира в изкупителната жертва, когато де Моура реши да докара някогашната звезда на RHOM и върл зложелател на Мерисол Патън, Ана Куинкосес. Това не се хареса на Непола, която се намеси да отбрани най-хубавата си другарка, като извика Мартин, който смяташе за също толкоз „ отговорен “, че разреши на де Моура да й донесе плюс едно.

Но това не значи безусловно, че дьо Моура е отвън куката в очите на Непола. Въпреки че майката на две деца не беше толкоз „ засегната “ от амбициозната поп звезда, тя я жигосах като „ страхливец и измамник “, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР