Напрежението между участничките в риалити предаването Ергенът“ отново ескалира. Скандалите

...
Напрежението между участничките в риалити предаването Ергенът“ отново ескалира. Скандалите
Коментари Харесай

Вещица ли е Александра Гърдева? Участничките я набедиха в магьосничество

Напрежението сред участничките в риалити предаването „ Ергенът “ още веднъж ескалира. Скандалите във Вилата на любовта няма по какъв начин да минат без Александра Гърдева, която този път беше набедена, че е магьосница и се занимава с любовни вълшебства и ритуали, с които се пробва да оплете в мрежите си ергена.

Виж още: Малката се щракна в Барселона! Певицата - с сътрудник на сантиментална отмора

По време на откровените диалози с Виктор Стоянов няколко от девойките видяха, че Алекс има някаква злокобна рисунка на ръката си, за която Людмила незабавно константира, че е вещерски знак. Гърдева опита да им изясни, че това е знак от карта, която ѝ се е паднала. Посланието е било да нарисува този знак и тя просто го е направила на дланта си, а не на бял лист хартия.

Виж още: Дени от " Един за различен " постави фасети? Риалити звездата за манията си и непознатото мнение

Споровете продължиха в това какви са тези карти – дали са карти за вълшебства, дали са енергийни карти или това е просто някаква елементарна детска игра. Виктория Капитонова за следващ път изпусна злобата си против Александра. Очевидно е, че тя не приема обстоятелството, че някой може да е по-харесван от нея. Няма по какъв начин хитрата рускиня да свири втора цигулка. 

Виж още: Нищо непорочно не остана! Елвира сподели секси извивки, а този взор споделя всичко!

На най-желания ерген наподобява не му пречи детинското поведение на Алекс, тъй като по всичко проличава, че той несъмнено доста я харесва и компанията ѝ му е много приятна. Пък дано останалите девойки си злобеят колкото желаят.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/, https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР