Напрежението между българските граждани и чуждестранните вече е голямо, каза

...
Напрежението между българските граждани и чуждестранните вече е голямо, каза
Коментари Харесай

Голям проблем с украинците по морето. Има ли омраза?

Напрежението сред българските жители и задграничните към този момент е огромно, сподели пред БНР Невяна Филева, доброволец в Центъра за посрещане на украинските бежанци във Варна. Тя дефинира обстановката като "доста обострена ".

Датата 31 май, оповестена за завършек на подпомагането за настаняването и издръжката на украински жители, не е ясна от през вчерашния ден, тя е ясна от много време обратно и "правителството продължава да върви след събитията ", разяснява Филева в предаването "Преди всички ". По думите ѝ оттук насетне времето е прекомерно малко и всички се надяват, че този период ще бъде продължен.

Според Невяна Филева е било неточност, че първоначално бежанците са били настанени в 3-, 4- и 5-звездни хотели, а сега желаеме да ги преместим "в почивни станции от предишния век и те да бъдат щастливи от това ".

Само във Варна има над 20 хиляди души, съобщи тя.

"Аз не знам къде могат да се открият такива 20 хиляди места след 20 дни, при започване на туристическия сезон. Туристическият сезон не е склонен да продължи по този метод програмата. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР