Напрежението и страстите вчера стигнаха точката си на кипене и

...
Напрежението и страстите вчера стигнаха точката си на кипене и
Коментари Харесай

Нервите в Благоевград изопнати докрай: Привикаха близък на новия кмет на разпит СНИМКИ

Напрежението и пристрастеностите през вчерашния ден стигнаха точката си на шупване и се изродиха в компроматна война със записи сред последователите на двамата претенденти за кмет на Благоевград Румен Томов и Атанас Камбитов.

В ранния следобяд в обществените мрежи се завъртя запис, снет явно от охранителната камера на една от дървените тържища на бул. „ Пейо Яворов” под хотел „ Езерец”, на която по думите на разпространителите се вижда по какъв начин кметът Атанас Камбитов слиза от аудито си и се среща с хора от черен джип, написа struma.bg.

Бившият кмет на Благоевград хвърли бомба

Внушението на записа е, че това е миг на договорка за пазаруване на гласове.

Качеството на записа обаче е толкоз неприятно, че изказванието е съвсем невероятно да бъде потвърдено, а минути по-късно бранители на Камбитов в един глас ревнаха, че това е груба операция, а записът не бил с вчерашна дата, а е от 1 ноември.

"Галъп ": Неочакван избирателен поврат шокира в Благоевград, кмет на града става...

Последва мълниеносна контраофанзива и в обществената мрежа се тиражира различен клип, на който новоизбраният консултант от листата на Българска социалистическа партия Бисер Стойчев с няколко пъти горелия си мерцедес е сниман да се среща с двама души в центъра на село Изгрев. Малко по-късно двамата се отдалечават и броят някакви пари тъкмо против дебнеща преднамерено камера.

Час по-късно самият Бисер Стойчев направи на страницата си следното изказване: „ Току-що излизам от Първо районно управление (на МВР), където бях привикан по сигнал на ГЕРБ за качен някакъв безразсъден клип, режисура, в която популяризират, че съм раздавал някакви пари.

Определен съм за наблюдаващ на самостоятелния претендент Румен Томов, момчето в джипа, с което си приказвам, се споделя Янко и се познаваме от деца, а тематиката, за която беседваме, е напълно друга от изборите. И той даде своята версия и показания в полицията и ще удостовери моите думи”, сподели Стойчев.


Видеообръщение след компромата направи и сниманият от камерата Янко, който съобщи следното: „ Казвам се Янко Попдимитров, по отношение на клипа, качен в обществените мрежи, мога да кажа единствено, че съм роден и пребивавам в Айдарово /Изгрев/. Отивам да гласоподавам като всеки естествен жител, това, че познавам обещано момче по отношение на професионалните ми неща, тъй като продавам и се занимавам с телефони…

Човекът ме е питал като хората дали имам някакъв телефон и най-после те спекулират с това нещо. Отидох да гласоподавам с брат ми, вижда се ясно на видеоклипа. Дадох му телефон, неприятно ли е, че отивам с брат ми да гласоподавам в моята секция… И какво, кой печели от тоя клип, кой го е снимал…?”.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР