Напрежение, свързано с нови военни действия по света.Азербайджан обяви, че

...
Напрежение, свързано с нови военни действия по света.Азербайджан обяви, че
Коментари Харесай

Нова война! Къде избухна конфликтът

Напрежение, обвързвано с нови военни дейности по света.

Азербайджан разгласи, че е почнал " антитерористични действия от локален темперамент " в Нагорни Карабах. " С цел да се обезпечи сигурността на нашите военнослужещи и да се възвърне конституционният ред в Република Азербайджан, в района са подхванати антитерористични ограничения от локален темперамент ", декларира Министерството на защитата на Азербайджан.
-->
" В рамките на ограниченията благодарение на високоточни оръжия се извеждат от строя позициите на фронтовата линия и укрепените огневи точки на арменските въоръжени сили, както и бойните средства и военните уреди.

Още един път подчертаваме, че цивилното население и обектите на гражданската инфраструктура не са обект на нахлуване. Командването на мироопазващия контингент на Руската федерация и управлението на Съвместния турско-руски център за наблюдаване бяха осведомени за провежданите действия ", обявиха от министерството.

Азербайджан затвори въздушното си пространство за арменски самолети. В целия район е изключена мобилната връзка.

В Нагорни Карабах е почнал масиран обстрел, съобщи някогашният държавен министър на непризнатата република Рубен Варданян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР