Напрегнат вчерашен следобед в централата на Милан, след като италианската

...
Напрегнат вчерашен следобед в централата на Милан, след като италианската
Коментари Харесай

Финансовата полиция нахлу в централата на Милан

Напрегнат вчерашен следобяд в централата на Милан, откакто италианската финансова полиция претърси централата на клуба. Това оповестяват „ Corriere della Sera “ и „ La Gazzetta dello Sport “. Сред разследваните са актуалният изпълнителен шеф на клуба Джорджо Фурлани и неговият предходник Иван Газидис.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

Разследването се отнася до продажбата на росонерите, завършила с интервенция сред фонда „ Elliott “ и фонда „ RedBird “ в края на август 2022г.

Прокуратурата към този момент претърси частните домове на забърканите. Според данните, добити от прокурорите от Милано, Джовани Полици и Джована Кавалери, съществува опцията „ фондът Елиът да продължава да поддържа забележителен надзор над Милан, до момента в който продажбата на клуба е била показана на надзорните органи на Италианската футболна федерация в интерес на фонда Redbird. “

Милан, от своя страна, обясни позицията си с изказване. „ Милан е трета страна по случая и не взе участие в настоящата процедура по придобиването на клуба, затворена през август 2022 година Разследването […] включва неправилни връзки до съответния контролен орган. Клубът оказва цялостно подпомагане на проверяващите органи. ”

Тази неделя Милан гостува във Верона, Където ще премерят сили с локалния отбор, който се потребност е от точки за избавление. Нещата на върха наподобяват от дълго време решени. По всяка възможност първенец тази година ще бъде Интер Миално.

Източник: dsport.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР