Направили сме си съответните преценки и сме преценили, че трима

...
Направили сме си съответните преценки и сме преценили, че трима
Коментари Харесай

Вижте Първо Видео От Кацането На Митьо Очите В София!

" Направили сме си съответните преценки и сме решили, че трима чиновници са задоволителни ", добави Мариян Маринов, от бранш " Екстрадиция и ескорт " от ГДО.

По думите му Желязков e предаден по съответния ред - от полицейския сектор на летище " Ататюрк " и по-късно качен на борда на самолета на турските авиолинии.

От летището Желязков непосредствено е закаран в ареста на бул. " Г. М. Димитров ", където му е повдигнато обвиняване за началник на проведена незаконна група. По неофициална информация на Българска национална телевизия той упрекнат и за вторични закононарушения - опожарявания на коли и непознато имущество, както и принуждаване на бизнесмени да му заплащат " такса успокоение ".

Утре Специализираната прокуратура ще изиска от съда налагане на мярка задържане под стража.

Митьо Очите, който беше търсен с алена бюлетина на Интерпол, беше задържан преди половин година в първокласен хотел в Истанбул в компанията на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун и скандалния общинския консултант от Бургас с " Ролс-Ройс " Бенчо Бенчев. Последните двама обаче бяха екстрадирани незабавно.

Само един път в България се е случвало на задържан да прави опит за бягство от борда на самолета.

" Лицето се отскубва от сътрудниците от чужбина, които го охраняваха на борда на самолета към този момент и съумя да отвори спешния люк на самолета. След това - забавяне на полета и допускам, че самолетът е бил заменен ", описа Маринов.

Затова най-вече се внимава с наказаните до живот, тъй като те към този момент са получили най-тежкото наказване и нямат какво да губят.

" Обръща се внимание на първо място на това дали има информация за лицата, че гласят бягство. На второ място са характеристичните данни на самото лице. Дали е нападателен, по какъв начин се държи ", добави Бекяров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР