Направи ми впечатление една дума - да разбием. ИТН в

...
Направи ми впечатление една дума - да разбием. ИТН в
Коментари Харесай

Нинова отговори на Трифонов. Не можело да стане

" Направи ми усещане една дума - да разбием. Има Такъв Народ в продължение на три Народното събрание разбиваха опцията за сигурност, сформиране на постоянни държавни управления. Това е разрушително. Мисля, че в тази обстановка имаме потребност от непоклатимост, сигурност и далновидност, а не от разтрошаване. Г-н Трифонов сподели, че Има Такъв Народ ще са поръчител за референдума в Народното събрание. Какъв поръчител бяха в предходния? Никакъв ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и някогашен вицепремиер Корнелия Нинова пред bTV.

" Бих призовала хората да помислят. Това, което споделя господин Трифонов, е невероятно. Ще ги употребят. Единственият метод да се промени формата на държавно ръководство е посредством Велико национално заседание. Това е неградивно ", посочи тя. 

Според Нинова казусът няма да се реши, когато едно нещо е неприятно, а ти го направиш още по-лошо. 

" Всички проблеми са решими, стига да има разсъдък и политическа воля ", добави водачът на Българска социалистическа партия. 

Тя разяснява и уволнението на ръководителя на КЗП и част от членове на комисията. 

" Уволниха се хора, които имаха храброст да се изправят против колекторските компании. Хората се притискат по села, градове, стига се до физически пердах. Това са смелите хора, които потеглиха на борба против райския газ. Това са хората, които направиха над 15 хиляди инспекции за далавера с олио, захар, бензин. Имаха смелостта да се изправят против огромни ползи. Уволняват ги, тъй като адвокатскиятстаж не бил стаж ", сподели Нинова. 

Тя счита, че би трябвало да се водят диалози с " Газпром " и след приключването на контракта на страната ни с тях. 

" Демократична България са срещу поради прекомерно идеализиране. Не гледат прагматично, а Политическа партия започнаха да трансформират позицията си. Разумно, прагматично и в полза на народа. Това със 100% диверсификация го чух от Борисов, само че считам, че ще е в ущърб на страната ", сподели тя. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР