Напоследък учените не спират да говорят за планетата Нибиру. А

...
Напоследък учените не спират да говорят за планетата Нибиру. А
Коментари Харесай

Украински учен разкри кога ще настъпи краят на света

Напоследък учените не стопират да приказват за планетата Нибиру. А астролози и нумеролози не стопират да предизвестяват, че точно тя ще е отговорна за гибелта на човечеството.

Последната дата, на която трябваше да се случи смъртоносният конфликт сред двете планети, бе 10 август, само че нашата Земята към момента си е цяла целеничка.

Ученият Едуард Кузнецов, който работи в Държавната галактическа организация на Украйна, показа своите схващания във връзка пророчеството и заяви по кое време в действителност ще настъпи краят на света.

Специалистът споделя, че когато хората се любуват на звездното небе, даже не подозират какъв брой звезди към този момент не съществуват, само че светлината им към момента доближава до нас. Причина за тази „ измама” била скоростта на светлината.

Кузнецов прибавя, че няма нищо постоянно, по тази причина и Земята в миналото ще изчезне. Той е убеден, че световната крах на нашата планета няма да настъпи по-рано от 150 млн. години.

Причина за това може да стане Слънцето, което ще загасне след няколко милиарда години или пък конфликт с мъглявината Андромеда. От необикновено мощната детонация ще се образува напълно нова вселена.

Ако би трябвало да се приказва за рисковете от Космоса в околните години, на задоволително близко разстояние около Земята може да премине големият метеорит Апофис, само че учените считат, че той няма да стане причина за злополука.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР