Напоследък сред панелистите в На кафе цари пълно напрежение, а

...
Напоследък сред панелистите в На кафе цари пълно напрежение, а
Коментари Харесай

Гала отново смени човек от екипа си

Напоследък измежду панелистите в " На кафе " царува цялостно напрежение, а повода е, че неотдавна един от тях безусловно бе натирен от водещата Гала.

Преди няколко дни русокоската шокира в ефир с изявлението: " Дарин ме ядоса предходната седмица, разкарах го за малко. Павката ще е тук тази седмица на негово място ", след което стана ясно, че Дарин Ангелов фактически към този момент не е в екипа.

И да, на негово място към този момент е Павел от рап дуета Павел и Венци Венц, който очевидно се нуждае тъкмо в този миг от малко обществено внимание, пък било то и на такава цена. " Той търпи унижения в " На кафе ", разясняват в мрежата.

Според феновете отношението на титулярите към Павел било като към новобранец в казармата от едно време. Рапърът безусловно " стъпва на пръсти " в предаването, като внимава да не провокира даже и най-малкото несъгласие. Съгласява се на всичко, което изискат от него, единствено и единствено да няма проблеми... в това число и да се напъха в костюм на тиранозавър в ефир.

И до момента в който Павел беше в центъра на пародийната картинка, останалите панелисти, заедно с водещата, гледаха в профил с пуканки в ръцете. Ромина Тасевска даже си извади телефона, с цел да снима обстановката, написа " Блиц ".

За похлупак най-после и думите на началник Атанас Балкански в допълнение наляха масло в огъня. " Тръгнала си всичките да ни махаш, първо Дарко, след това мен... ", съобщи кулинарният познавач, откакто тв водещата му съобщи, че е намерила различен да готви вместо него в идващите дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР