Напоследък преливат информации, семинари, книги за това как жената да

...
Напоследък преливат информации, семинари, книги за това как жената да
Коментари Харесай

Силната жена. Онази, която живее във всяка една от нас.

Напоследък преливат информации, семинари, книги за това по какъв начин дамата да е жена, по какъв начин да задържи мъжът до себе си и така нататък Женствеността, връзките мъж-жена са постоянно настояща тематика. Все по-развиваща се в последните години заради навлизането на по-еманципираните дами. Често тези дами са упреквани за липса на женственост, заемайки високи позиции на работа и отказвайки да се застояват много време у дома, поставяйки на напред във времето кариера и развиване. Всичко е въпрос на персонален избор. Времената се трансформират и хората с тях. Колкото и да не ни се желае смяната се случва. И всеки човек има право да избере по какъв начин да живее.

Има категория дами, за които по-рядко се приказва. Това са дамите, които избират да са сами. Дали краткотрайно или за по-големи интервали от време, тези дами се радват на личната си компания, макар че обожатели има. Независимо дали вършат кариера или не, тези дами избират да си подарят време за себе си. Нежеланието за нахлуване във връзка има разнообразни аргументи, само че това е друга тематика.

Колкото и пиперливо да звучи, интервала когато една жена е сама по собствен избор, е един от ползотворните неща, която самата тя може да усети. Прекрасно е да имаш половинка и семейство, само че интервалите на живот без сътрудник също са част от живота. Особено в случай че те са неин избор. Има преходи, когато всеки човек се нуждае да остане самичък, да размишления за всичко, което желае, да се самоопознае. Защото в случай че не сме способни да останем сами, да дарим благополучие на самите себе си, тогава няма да успеем да го споделим с никой различен. Това важи и за мъжете. Но единствено една жена знае по какъв начин да се глези.

Тя е онази магьосница, която с лекост се любува, както на нощният живот и класиката, по този начин и на радостните пътешествия с женската си компания. Тази жена обича мъжете, само че не е подвластна на традицията да бъде задомена. Тази жена желае да бъде сама, даже и с фаворит, тя умее да управлява своето лично пространство и да бъде още по-желана. Тя е от тези персони, които дълго избира с кого да показа интимните си моменти. И въпреки всичко остава съдбовната жена за всеки мъж. Тя е мощна и мека. Да бъдеш самичък се желае и доза мощ. Силата да знаеш, че каквото и да се случи нямаш мъжко рамо. Но тя няма и потребност.
Наслаждаването на времето с приятелки, грижата за тялото й, отдаването й на забавни за нея действия, са нещо което запълва времето на тези дами. Може да са й казвали какъв брой е хубаво да е с някой мъж или по какъв начин фамилията е незаменимо. Но тази жена знае какво желае. И е отлично.

Всеки човек има своите потребности и е негово право да ги задоволи, излизайки от общоприетото държание, следвайки стандарти да основава семейство единствено тъй като „ всички по този начин вършат ”. Има хора, които не са родени за това, има дами които са родени да бъдат сами и въпреки всичко мощни, въпреки всичко женствени и въпреки всичко щастливи.
Истината за всеки човек е, че нищо няма да го направи благополучен, в случай че той не е в естетика със себе си. Затова тези дами са щастливи. И умеят да изживяват изцяло онази пристрастеност, която влагат в единичното си битие. Защото да си самичък не значи, че си уединен.

Това са мощните дами. Мнозина от тях крият безсънни нощи от своето минало, мнозина от тях са падали и ставали доста пъти, избърсвайки красивите си очи и продължавайки напред. Това са тези дами, които животът е направил смели. Това са тези дребни момиченца, които са се научили по какъв начин да се борят с достолепие и все пак да не губят женствеността си. Те обичат надълбоко и живеят със пристрастеност. Дори, когато са сами.

Това са тези дами, които са цялостни с мъдрост и богата психика. Те знаят какво желаят и не вършат компромис със своите стремежи. Защото знаят какво заслужават. А когато си се лишавал, когато си се борил и страдал, в действителност знаеш цената на полученото след това. Те са тези сърцати прелестни сърца, които горят и палят хорските вселени. Такива дами умеят да ценят и когато щастието ги споходи, с цялостни шепи и признателност му се любуват, с мъдрост го посрещат и със зрялост го изживяват.
ТЯ е. Силната жена. Онази, която живее във всяка една от нас.

Автор: Видислава 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР