Напоследък, покрай разразилите се политически страсти, все по-често виждаме младата

...
Напоследък, покрай разразилите се политически страсти, все по-често виждаме младата
Коментари Харесай

Гаджета ли са хубавата Лена и зам.-шефа на парламента Мирослав Иванов? 


Напоследък, около разразилите се политически пристрастености, все по-често виждаме младата и красива Лена Бориславова, която като шеф на кабинета, застава пред тв камерите и със спокоен звук коментира обстановката. Тя е на 32 години, само че има забележителен опит като правист и влиятелно обучение.

Лена е измежду най-близките сътрудници на Кирил Петков и Асен Василев. Понякога приказва повече от тях или работи вместо тях. В средите на правото е позната с работата си в известни адвокатски фирми и е потвърдила професионалните си качества. През 2018 година попада измежду трите българки в класацията „ 30 под 30 “ на списание „ Форбс “ за Европа в категория „ Политика и право “’.

През 2020 година става млад правист на годината. „ Бях решила да завърша висшето си обучение в чужбина, само че да се върна в България, още когато постъпих в немската гимназия в София. Там ме приexa в профилирана паралелка, след която държиш и немски матури с изключение на българските.

Това значи, че все едно си приключил в Германия и можеш да влезеш в немски университет напряко. Много хора от класа ми – това бяха най-интересните, умните и инициативните деца – отпътуваха. Бях решила, че ще е много тъжно, в случай че се поддам на тази опция и аз “ – споделя младата дама в изявление през 2018 година във връзка попадането й в влиятелната ранглиста на „ Форбс “.

Лена израства в София, и е единственият юрист в фамилията. Сестра й е доктор, а майка й се занимава с човешки запаси. Бащата има собствен бизнес, обвързван със зъболекарски материали.

Лена приключва първа по триумф Софийския университет. Професията я привличала още от ранна детска възраст, когато била повлияна от телевизионния облик на юристи и съдии. Като юрист тя работи в областта на конкурентното право, банково и финансово, комерсиално право, отбрана на персоналните данни и други

Лена спечелила стипендия, както от програмата за българо-американски учебен продан на комисията „ Фулбрайт “. След края на специализацията си през 2016 година, бъдещата говорителка на кабинета се връща в България.
Лена и Мирослав вечерят в ресторант /снимка Пик/
В персонален проект за нея се знае малко. Клюкарите я свързват със заместник-шефа на Народното събрание Мирослав Иванов. Политикът от „ Продължаваме промяната “ е набор 1986, батко й е с 3 години. Наскоро Лена бе снимана с него, уединени на вечеря в безценен столичен ресторант. Снимките й с Кирил Петков, с който и приписват романс, към този момент са единствено в служебна непосредственост, написа „ Минаха години “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР