Напоследък Ким Мин-Дже е свързван с редица клубове, включително Манчестър

...
Напоследък Ким Мин-Дже е свързван с редица клубове, включително Манчестър
Коментари Харесай

Ким Мин-Дже отговори на трансферните спекулации

Напоследък Ким Мин-Дже е свързван с редица клубове, в това число Манчестър Юнайтед, с помощта на страхотните му изяви за Наполи през актуалната акция. Но той се обърна към слуховете, след равенството 2:2 на Южна Корея с Колумбия тази седмица, като непосредствено ги отхвърли.

" Както знаете, тези клюки въобще не са правилни. Искам да се съсредоточа върху тима си. Имам да играя доста шампионати. Изминаха години и към този момент нося тези клюки. Неудобно е. Пожелавам ти да не разпространяваш тези истории ", показа Ким.

" Не мога да се тормозя от слуховете за прехвърляния, тъй като те не са правилни. Сега се концентрирам върху тима, а не върху сходни нелепости. Предстоят толкоз доста значими мачове и сега желая да се съсредоточа единствено върху Наполи ", добави бранителят

 26-годишният футболист дойде в Наполи от Фенербахче предишното лято след престой в Китай и е постоянен състезател в отбраната на Лучано Спалети, като игра в 26 от 27-те мача на тима през този сезон и означи два гола. Юнайтед е свързван с него, защото мнозина чакат Ерик загар Хаг да притегли централен бранител това лято, като се има поради, че Хари Магуайър и Виктор Линделоф може да изоставен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР