Напоследък дизайнерката Мегз има големи разправии с властите, но това

...
Напоследък дизайнерката Мегз има големи разправии с властите, но това
Коментари Харесай

Мегз подаде жалба срещу травестит. Преследвал я!

Напоследък дизайнерката Мегз има огромни разправии с управляващите, само че това не й пречи да отиде да подаде тъжба против познатия в светските среди травестит Елза Парини.

Че Каканашева е подала тъжба в 7-мо РПУ против него за тормоз, разкри самата Парини. „ Твърди, че я преследвам, че кибича пред жилището й, пред магазина й, че я последвам на събития… Полицаите се смееха и не можеха да повярват. Извикаха ме на разпит, тъй като са длъжни да ревизират сигнала. Дава лъжливи показания против мен, губи времето на полицията със своите простотии… “, описа Елза.

Наглата Мегз се прави на мъдрец



И прибавя пред Хот Арена: „ Как мога да я преследвам и защо? В жалбата си тя е писала, че съм кибичила пред жилището й. Та тя живее в хотел, в който живеех и аз. И апропо лъжеше наляво и надясно за пословичен наем, който заплаща. Аз знам какъв брой са наемите в тази постройка, живях там година. Да не приказваме, че там е и един от най-големите и посещавани фитнес центрове, всеки може да си кибичи пред постройката колкото си желае. Ежедневно там се извървява цяла София. И тях ли ще упрекна в тормоз?! “

Ася Капчикова също завлечена от Мегз

Пишман дизайнерката е пуснала тъжба против устатия траверс, защото се е надявала, че Елза ще реагира остро и ще отрази случая медийно. Което за разследваната за застрахователна машинация Мегз било съвършено. Тя работила на правилото, че неприятна реклама няма, стига името й да е изписано вярно. Каканашева била подготвена на всевъзможни операции единствено и единствено да се написа за нея. Елза обаче не реагирала на проекта й и изобщо не разгласила и ред за случилото се в оналйн медията си.

Разбира се, истината е, че Парини в никакъв случай не е дебнала Каканашева и жалбата е жалка и неуместна. Колкото до преследването по всемирски събития, въпреки всичко Елза е всемирски публицист и да участва на сходни мероприятия, е част от работата й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР