Напоследък американската звезда Ким Кардашиан многократно е била засичана, че

...
Напоследък американската звезда Ким Кардашиан многократно е била засичана, че
Коментари Харесай

Вредно ли е да ходите без бикини

Напоследък американската звезда Ким Кардашиан неведнъж е била засичана, че върви без долни дрехи. Ако изчислите какъв брой доста почитатели има, тогава такава тактичност може скоро да се трансформира в наклонност.

Но потребно ли е дамите да вървят без бикини? Изследователите от дълго време заключават, че е потребно да спим гол. Но бельото належащо ли е в всекидневието?

Кое е по-вредно: да се върви без бикини или с тясно долни дрехи?

Носете гащички

Разходка в топло и изсъхнало време, без бикини, само че постоянно с пола или рокля, е доста потребно. В края на краищата, постоянно е добре, когато тялото диша. Но дамите, които са склонни към чести инфекции, специалисти поучават да не носят бикини единствено през нощта, и да употребяват долни дрехи от естествени материи през целия ден.

Но в студено и влажно време ходенето без бикини е много нездравословно. Опасно е тъканта, която не е предопределена за тази цел и не дава отговор на нужните санитарни стандарти, да се допира компактно към гениталиите. Да, и шевовете на облеклата могат да причинят раздразнение на кожата и лигавиците. Използването на всеки материал, който способства за увеличение на влагата в региона на слабините, може да докара до разпространяването на бактерии и до основаването на удобна среда за тях.

Според стандартите показателят на хигроскопичност за бельото не би трябвало да бъде по-нисък от 6%. Също по този начин не забравяйте за секрецията на влагалището. Почти всички бикини имат спомагателен пласт памук, предопределен да всмуква тези тайни. Останалите облекла нямат спомагателен пласт. Проблемът е, че малко хора са подготвени да сменят и перат облеклата си толкоз постоянно, колкото и бельото, т.е. всеки ден.

Но не забравяйте: Прането на бельото в студена вода може да докара до разпространяване на стафилококи или да способства за повторната поява на друга зараза. Вредните микроорганизми могат да оцелеят в чудесно многообразие от тъкани в продължение на доста дни и месеци, по тази причина е по-добре облеклата да се перат при температура не по-ниска от 60 градуса.

За пране на деликатни тъкани, които се предлага да се перат в студена вода, би трябвало да употребявате антибактериални средства или течности с кислородно избелващо средство в състава.

Но плътните панталони също не са подобаващи. Дразненето, бактериите и притискането на тазовите органи са нездравословни. Следователно, бельото би трябвало да бъде комфортно и с памучна поставка. В идеалния случай, коприна - тя всмуква добре влагата и бързо изсъхва, не основава парников резултат. Памукът също е подобаващ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР