Напорист тракторист преследвал Венета Райкова от няколко седмици с предложение

...
Напорист тракторист преследвал Венета Райкова от няколко седмици с предложение
Коментари Харесай

Венета Райкова с огромна драма - ето какво се случва след развода й с Тишо

Напорист тракторист преследвал Венета Райкова от няколко седмици с предложение да му стане брачна половинка. Кандидатът за сърцето на водещата на „ Папараци “ от дълго време завършил с възпитания звук и си разрешавал да ѝ насочва неприлични оферти, засипвайки я със известия в обществените мрежи, съобщи " Пик ". 

В последните дни нервите ѝ не издържали и тя стартира бурно да стачкува против засиленото мъжко внимание, което се възвърнало към нея с нови сили, откогато обществено разгласи развода си. „ Не спирам да получавам известия: „ Какво правиш? “. Ето какво върша – седнал съм си у дома и пиша! “ – вилнее Райкова на стената си в обществената мрежа.„ И хайде, уважаеми непознати, да спрете да ми пишете, тъй като препречвам наред! Какво е това „ обичам те “?! Кого обичате?! Как ме обичате, като не ме познавате?! Аз не съм телевизионният облик! Стига към този момент, не е занимателно, а е досадно! И ще стартира да копирам известията ви и да ги качвам на стената си, с цел да ви видят и дамите ви! “

„ Да, това е публично предизвестие! - написа Райкова. – Като желаят да излизат с обществена персона, значи нямат нищо срещу да ги демонстрират на всички места! Нали по този начин?! Изкушавам се да кача фотографията на мъжа с трактора, само че тя е отпреди да напиша коментара. Беше ми необичайно за какво театралничи пред трактор, само че ми обясниха, че той бил по-скъп и от S класа. И един съвет за тези, които разчитат като главен коз на голото си тяло – първо можеше да потренирате “, поучава ги изнервената русокоска.Венета се разведе публично с дългогодишния си брачен партньор Тихомир преди 4 месеца, само че раздялата им била единствено на документи. Двамата не спирали да се виждат, само че не като множеството двойки – да си подават детето от един на различен, а продължавали да прекарват пълноценно време като семейство. Единствената основна смяна била, че към този момент не живеели под един покрив, само че към момента били близки и си споделяли всяка наслада или проблем. За четирите месеца като свободна жена телевизионерката показа, че се е отчаяла още повече от мъжете и към този момент даже съжалявала, че се е развела с Тихомир.Нейни приятелки се шегували, че като нищо двамата още веднъж да се оженят, а Райкова не изключвала сходна опция. „ В момента сме като гаджета. Идва до у дома, взима ме, води ме на ресторант, като че ли сме на среща. С тази разлика, че имаме 9-годишно дете “, майтапи се скандалната русокоска.

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР