Наполи загуби с 1:2 от Беневенто първата си контрола от

...
Наполи загуби с 1:2 от Беневенто първата си контрола от
Коментари Харесай

Хамес може и да не дойде, призна Анчелоти

Наполи загуби с 1:2 от Беневенто първата си контрола от предсезонната подоговка. Хосе Кайехон означи единствения гол за неаполитанци против отбора, воден от Филипо Индзаги. Пълният поврат стана факт след груба неточност на Никола Максимович, а след дуела множеството въпроси към Карло Анчелоти бяха свързани с привличането на Костас Манолас и предстоящото такова на Хамес Родригес.

“Манолас е мощен и бърз бранител, който ще направи невероятна двойка с Калиду Кулибали. Двамата ще ни разрешат да играем по-агресивно и да сме изнесени в половината на противниците. Системата? В отбрана ще действаме в 4-4-2, акогато нападаме, един от крайните бранители ще се включва напред. Обикновено Фаузи Гулам ще е този, който ще оказва помощ в предни позиции, а Елсейд Хисай ще внимава в своята зона”, разяснява Анчелоти.

“Хамес може да играе на всички позици зад нападателя. Той е номер 10, само че умее да се оправя и на фланга, като влиза във вътрешността към центъра. Тази седмица му изпратих известие и го поздравих за рождения ден. Има договаряния с Реал Мадрид, само че те ще лишават много време. Ние не сме притиснати до стената. Дори нещата с Хамес да не се получат, ще продължим да сме мощен тим, а може да се насочим и към различен футболист”, изясни опитният експерт.

От Реал Мадрид упорстват да получат 42 млн. евро плюс бонуси за Хамес. Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис обаче не харесва този вид и избира наем, който да не е привързан със наложително закупуване на колунбиеца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР