Наполи продължава своя поход към първо Скудето от 33 години.

...
Наполи продължава своя поход към първо Скудето от 33 години.
Коментари Харесай

Наполи продължава своя марш към Скудетото, партенопеите разбиха Торино

Наполи продължава своя поход към първо Скудето от 33 години. Партенопеите разрушиха с 4:0 Торино в едноименния град и най-малко до изиграването на тазвечершното дерби сред Интер и Ювентус имат преднина то 21 точки на върха в Серия А.

„ Адзурите “ поведоха още в 8-ата минута, когато Пьотр Желински центрира от ъглов удар, а голмайсторът на отбора Виктор Осимен засече с глава във вратата на „ биковете “.

Четвърт час по-късно удар на Антонио Санабрия едвам не влетя в мрежата на Алекс Мерет.

Малко след изминаването на половин час игра Карол Линети извърши нарушаване в наказетелното поле и бе отсъдена дузпа. Зад топката застана Хвича Кварацхелия, който преодоля Ваня Милинкович-Савич за 0:2.

В началото на втората част южняците означиха за трети път и убиха и дребното останала конспирация в мача. Виктор Осимен вкара втория си гол, възползвайки се от прелестно центриране на Матиас Оливера.

Танги Ндомбеле също откри място на таблото с голмайсторите, като в 68-ата минута комбинира с Кварацхелия и вкара топката във вратата на „ граната “ за 4-ти път.

В различен дуел от кръга Фиорентина надделя Лече с 1:0. В антигерой за „ джалоросите “ се трансформира Антонино Гало, който си означи автогол през първото полувреме.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР