Наполи отново тръгна в правилната посока и вече е само

...
Наполи отново тръгна в правилната посока и вече е само
Коментари Харесай

Наполи отново докосва върха в Серия А след бой над слабаци

Наполи още веднъж потегли в вярната посока и към този момент е единствено на 4 точки от върха в Серия А, въпреки и с мач повече от Интер и Милан. Тимът съумя да победи с 4:1 скромния отбор на Салернитана.

Успехът обаче не пристигна толкоз безпроблемно, колкото можеше да се допуска, тъй като срещата бе много оспорвана, досега в който „ водните кончета “ не останаха с човек по-малко в 51'.

Фредерик Фесели получи втори жълт картон за игра с ръка в личното си наказателното поле, а още по-лошото за десния защитник бе фактът, че точно той направи двете дузпи в изба за „ партенопеите “, като и в двата случая си заслужи формалното предизвестие.

Дрийс Мертенс и Лоренцо Инсинйе вкараха дузпите, като тази на италианеца се оказа и неговия гол №115 за клуба. Така той, с цел да поделят третото място във безконечните голмайстори за отбора. Първи е белгиецът със 144, а след него се подрежда Марек Хамшик с неговите 121 гола.

Междувременно Жуан и Рахмани бяха другите голмайстори за домакините, а Бонацоли вкара за 1:1 през първата част без да осъзнава, че в това ще се окаже почетно попадение.

115 - Lorenzo Insigne ha raggiunto Diego Armando Maradona (115 gol) al 3° posto nella classifica dei migliori marcatori all-time con la maglia del Napoli. Podio.
— OptaPaolo
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР