Наполи надви Болоня с 3:2 в голово шоу на Диего

...
Наполи надви Болоня с 3:2 в голово шоу на Диего
Коментари Харесай

Наполи надви Болоня в шоу и пак е първи – ВИДЕО

Наполи надделя Болоня с 3:2 в голово шоу на „ Диего Армандо Марадона “ в десетия кръг на Серия А. С триумфа южняците се върнаха на първото място в класирането. Те имат 26 точки –. Болоня има единствено седем точки и е на 17-ото място. Тимът на Лучано Спалети към този момент е в серия от 10 следващи победи.

Домакините започнаха по-агресивно и Джакомо Распадори и Матео Политано стреляха рисково, само че неопределено. После Марио Руи даже удари греда. Пропуските бяха осъдени от Болоня в 41-ата минута. Йошуа Зиркзее беше оставен непокрит в наказателното поле и преодоля Алекс Мерет за 0:1. Той вкара дебютния си гол за клуба в дебюта си като титуляр. В края на полувремето отбита топка стигна до Жуан Жезуш и той изравни – 1:1.

Наполи стартира втората част с гол за 2:1, дело на Ървинг Лосано. Той има три попадения в последните три срещи. Само три минути по-късно обаче гостите изравниха посредством Муса Бароу. Мерет също оказа помощ, допускайки непредвидена неточност.

В 69-ата минута новата звезда на Наполи – Квича Кварацхелия изведе по прелестен метод Виктор Озимен, а нигериецът с удар по земя донесе успеха. Озимен се разписа и през седмицата против Аякс в Шампионската лига. И то в случай, че. След това и Зиелински удари греда.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР