Наплив от народни представители на извънредната сесия на пловдивския общински

...
Наплив от народни представители на извънредната сесия на пловдивския общински
Коментари Харесай

Наплив от депутати на сесията за Пловдивския панаир, в който дял има и Варна

Наплив от народни представители на изключителната сесия на пловдивския общински съвет, на която се разисква приемането на акциите на община Варна в публично-частното сдружение " Пълдин туринвест " АД, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Тук са Иван Петков и Кристиан Вигенин от " Българска социалистическа партия за България ", Христо Иванов, Йордан Иванов и Ивайло Мирчев от " Демократична България ", Росен Костурков и Никола Минчев от Политическа партия.

" Много е значимо в Общински съвет да има хора, които мислят за града и за публичния интерес, а не за частния. Поздравявам пловдивчани, че проблемите на града станаха национални. Обявената промяна на кандидатурата на ГЕРБ за кмет на Пловдив основава чувство, че в оставащите месеци от мандата ще бъде разграбено каквото може " - съобщи Кристиан Вигенин. Градският водач на социалистите и народен представител от " Българска социалистическа партия за България " Иван Петков акцентира, че съветниците от " Автентична лява Българска социалистическа партия " не са членове на партията.

" Казусът с Панаира ще дефинира кои политически сили имат непоносимост към корупцията и съветското въздействие, дали евроатлантизмът и битката с корупцията ще се трансфорат в деяние или ще останат празни приказки " - разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. " Нашата цел е тези 350 дка да останат в Пловдив " - добави Ивайло Мирчев.

В заседателната зала участват 19 от 51 общински съветници. Банките на ГЕРБ, " Алтернативна лява Българска социалистическа партия " и част от по-малките партии са празни. Заседанието се отсрочи за 10 часа.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР