Напастта бетономорие“ е съпоставима с Covid и корупционните интереси, превзели

...
Напастта бетономорие“ е съпоставима с Covid и корупционните интереси, превзели
Коментари Харесай

Напастта „бетономорие“ е сравнима с Covid и корупцията

Напастта „ бетономорие “ е съпоставима с Covid и корупционните ползи, завладяли страната ни. Това съобщи Мирослава Петрова, цивилен деятел от сдружението „ Да запазим Корал “.
„ В една страна, която наподобява мощно на завладяна, с всички данни и обстоятелства в това отношение, в случай че не престават по този метод, няма да има подпорна стена, която да спре краха “, разяснява Петрова Пред БНР.

Засипването и възобновяване на терена на Алепу и на местообитанието на птиците там съгласно Мирослава Попова ще върне правовия ред и вярата на хората и може да се трансформира в извънреден образец.

„ Засипем ли Алепу, ние не трябва да засипваме корупционния предмет, който би могъл да бъде открит в сходни покупко-продажби. Сделката „ Алепу “ цялата, по цялата й последователност, която е извънредно богата, би трябвало да се проверява за корупционно закононарушение. Това е нашата теза. “

Цялото обезобразяване на Черноморското крайбрежие се е случило законосъобразно, а Законът за устройство на Черноморското крайбрежие (ЗУЧК) безусловно опонира на Конституцията, която ясно споделя, че брегът е изключителна държавна благосъстоятелност и не може да бъде отчуждаван и застрояван, посочи Петрова.

„ Имаме един извънредно циничен ЗУЧК, който обаче не е саниран. Една голяма поредност от постановки в него работят. Те са противоконституционни, само че до този миг не са показани на Конституционния съд и надлежно не са анулирани. Предстои ни един развой на воля по санирането на този закон “, съобщи гражданският деятел.

„ Имаме скандални хора без никаква експертиза, за морал да не приказваме, на основни места и в министерството на екологията, и в Министерството на туризма “, акцентира Мирослава Петрова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР