Напъните на политическите партии да привлекат подкрепата на избирателите продължават

...
Напъните на политическите партии да привлекат подкрепата на избирателите продължават
Коментари Харесай

Фейсбук днес: Депутатският стол е като македонската наденица. Ке умрат за него!

Напъните на политическите партии да привлекат поддръжката на гласоподавателите не престават да раждат смешки във Facebook. Много лайкове събра аналогията сред известната реклама за македонската наденица и стремежът към властта. „ Депутатският стол е като македонската наденица! Ке умрат за него! “, написа зевзек в обществената мрежа.

Потребителите и през днешния ден не не помнят да поздравят любимците си рожденици – Деси Добрева и Красимир Балъков.

„ Роденият във Велико Търново Красимир Балъков бе определен в тима на България през 1994 година. Той беше един от най-хубавите ни полузащитници “, напомня Димитър Паскалев от Пловдив. Неговият съгражданин Тодор Кръстев пък реагира на футболните анализатори, които се пробваха да обяснят сразяващата загуба на националите ни в мача с Унгария с 0:3 с младия тим.

„ Георги Аспарухов стартира да играе в националния тим на 19 година, Христо Стоичков и Бербатов – на 20 година, Стилян Петров – на 22 година, Мартин Петров – на 23 година И още, и още. Няма да изреждам. Тази информация е за някои експерти, които споделят, че сегашният ни тим бил млад и по тази причина на играчите не им достигало майсторство. Всичко опира до равнище, а не до младост “, заключава Кръстев.

Владимир Йотов пък е споделил фотография на футболни съдии в Малайзия, на която един от тях носи огромен нож на кръста си.

„ В Малайзия никой не спори със съдията “, гласи текстът към фотографията.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР