Напълно ваксинираните британци ще пътуват до Германия без карантина. Това

...
Напълно ваксинираните британци ще пътуват до Германия без карантина. Това
Коментари Харесай

Напълно ваксинираните британци ще пътуват до Германия без карантина

Напълно имунизираните британци ще пътуват до Германия без карантина. Това стана ясно след срещата на канцлера на Германия - Ангела Меркел и английския министър председател Борис Джонсън. Меркел акцентира, че Берлин гледа доста съществено на разпространяването на делта разновидността на вируса. А Джонсън разясни, че след дни евентуално ще има облекчение на карантинните ограничения.

" От пандемичната крива излиза наяве, че имунизациите има забележителна роля в спирането на връзката сред заразяване, гибел и затруднения при болестта. Нивата на имунизация в страната ни са доста високи и съм уверен, че ще продължим съгласно проекта си и на 19 юли ще има облекчение на ограничения ", съобщи Борис Джонсън.

Делта разновидността е рисков, продължава да мутира и изисква непрестанно наблюдаване и оценка на ограниченията за публично здраве, предизвестиха от СЗО. От организацията предложиха на образователните заведения да употребяват лятната почивка, с цел да обмислят тактика и проекти за тестване на учениците за ковид. Целта е да се избегне онлайн образованието в бъдеще.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР