Нападателят Тодор Колев ще помага на дублиращия отбор на Етър

...
Нападателят Тодор Колев ще помага на дублиращия отбор на Етър
Коментари Харесай

Шампион с Левски от 2000 година стана капитан на дубъла на Етър

Нападателят Тодор Колев ще оказва помощ на дублиращия тим на Етър с опита и играта си, оповестяват великотърновците на клубния уеб страница. Таранът ще бъде и негов капитан. Вторият състав на етърци стартира подготовката си през вчерашния ден и ще играе в " А " регионална група със задача да влезе в Трета лига, където да се утвърди за непрекъснато. Той е формиран от млади футболисти, най-вече набор 2001 и 2002, плюс няколко опитни като Тодор Колев, Димитър Байдаков, Димитър Цонев и други

Целта е в него да се обиграват младите гении на Етър, които да развиват качествата си и да създадат преход към професионалния футбол и представителния тим на клуба. Тодор Колев е младеж на Етър, а богатата му кариера мина през Левски, Спартак (Пл), Марек, Славия, немския Алемания, израелския Апоел, гръцките Волос и Олимпиакос, Етър и Лудогорец.

През януари 2017 година Тодор Колев се завърна в Етър и игра интензивно до началото на м.г., когато стана скаут и след това част от треньорския щаб. Той ще съчетава работата си на треньор в мъжкия тим и една от водещите фигури на дублиращия състав.

" Ще се върна в игра, с цел да оказа помощ най-много на тези млади момчета, които желаеме да влязат в мъжкия футбол. Ще бъда и капитан на тима, когато имам опция, ще им оказвам помощ на терена с моя опит, който съм придобил през всичките тези години ", сподели той за клубния уебсайт.

" Ще бъда асистент и на треньора Марин Стефанов - той е добър експерт и човек. С него се познаваме от Етър 1924, когато беше асистент на Цанко Цветанов. Целта е да се развие този тим и да основава фрагменти за представителния тим. Идеята е доста добра, с цел да продължи кариерата на тези момчета, нека има и нужните терени и бази, което е проблем за целия великотърновски футбол ", добави Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР