Нападателят на Зенит и руския национален отбор Артьом Дзюба не

...
Нападателят на Зенит и руския национален отбор Артьом Дзюба не
Коментари Харесай

Дзюба към журналистите: Нека статистиката ми не ви тревожи

Нападателят на Зенит и съветския народен тим Артьом Дзюба не е обезпокоен от обстоятелството, че в последните месеци не намира пътя към противниковите мрежи. Таранът не се е разписвал в формален мач от 25 октомври предходната година, когато вкара за триумфа с 2:1 над Бордо в Лига Европа.

" Статистиката ми тревожи повече вас, а не мен. Докато тимът ми побеждава, не виждам проблем. Щом събираме точки, значи всички вършим нещата вярно ", обърна се Дзюба към публицистите на конференция преди евроквалификацията против Белгия.

" Заради Аксел Витсел желаех белгийците да стигнат колкото се може по-напред на Мондиал 2018. Това е тим от международна класа, само че всеки отбор има и слаби места. Надявам се тъкмо против нас Белгия да не играе на равнището, на което сме привикнали да ги виждаме ", пожела си нападателят на " Сборная ".

" Напрежение? Не изпитвам такова. Всеки желае да играе в огромните мачове и да се потвърди. Ясно е, че Белгия е любимец. Ние почитаме противника, само че не се опасяваме от него ", акцентира Дзюба.

Мачът на " Крал Бодуен " в Брюксел е от група 1 на евроквалификациите, в която са още Шотландия, Кипър, Казахстан и Сан Марино.
Премиер Лига 20 кръг, неделя 17 март  Спартак Москва 1:1краен резулат  Зенит
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР