Нападателят на Зенит Артьом Дзюба даде любопитно интервю пред главния

...
Нападателят на Зенит Артьом Дзюба даде любопитно интервю пред главния
Коментари Харесай

Дзюба: Агентите в Русия са голямо зло

Нападателят на Зенит Артьом Дзюба даде любопитно изявление пред основния продуцент на Матч ТВ Тина Канделаки. Руският национал разяснява както футболни тематики, по този начин и неща от живота отвън терена.

" В момента не излизам на никое място, с изключение на до аптеката или магазина. Постоянно си мия ръцете. От клуба са ни забранили да излизаме без причина, в противоположен случай ни чака санкция. Не знам точнчата сума, само че може да става дума и за цяла месечна заплата ", изясни Дзюба.

" Вероятно ще си навлека още врагове, само че ще кажа, че сътрудниците в Русия са огромно зло. Личчният управител би трябвало да е като по-голям брат, другар, даже татко на футболиста, да пази напълно ползите му.

" Още от дете съм почитател на Реал Мадрид. В фантазиите си съм си представял, че играя за този клуб. Харесвах ги поради невероятното потомство на Бекъм, Зидан, Раул, Роберто Карлош, Фиго, Гути и останалите ", показа Дзюба. Не зная по какъв начин е по света, само че у нас 99,9% от сътрудниците са с теб единствено тогава, когато всичко в кариерата ти е наред. Ако имаш проблеми - изчезват. Те работят с 60-70 играчи и поради един няма да тръгнат против системата ии даден клуб. Всички сътрудници в Русия са с футболистите единствено поради парите. Но пък без тях не може. Няма по какъв начин един млад състезател да се обади в някой клуб и да се моли да го вземат ", оплака се нападателят.

Сред по-забавните въпроси към Дзюба беше този в коя жена би желал да се трансформира за един ден.

" Много сложен въпрос! Трудно ми е да отговоря. Никога не съм желал да съм жена. Но в случай че е като във филмите, единствено за ден... Вероятно Дженифър Анистън, тъй като я одобрявам. Снимала се е в " Приятели ", беше с Брад Пит... Всъщност, Брад Пит направи голяма неточност, като я напусна. Дженифър Анистън е доста по-красива от Анджелина Джоли. Интересно би било да схвана и какво е да си Екатерина Велика. Казват, че е била мощна жена, доста интелигентна и подла ", показа нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР