Нападателят на Ювентус Пауло Дибала почти сигурно няма да осъществи

...
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала почти сигурно няма да осъществи
Коментари Харесай

Дибала лази по нервите на Юве и Юнайтед

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала съвсем несъмнено няма да реализира съдбоносната среща с наставника Маурицио Сари . Очаква се тя да има основно значение за бъдещето на аржентинския национал в торинския гранд.

Тази заран 25-годишният състезател се завърна в Торино с полет от Буенос Айрес. Той получи по-дълга отмора по отношение на останалите футболисти на „ остарялата госпожа” поради уговорките си към националния отбор на Аржентина, достигнал до край в Копа Америка.

На летището един от клубните коли прибра Дибала, само че го откара право в неговия дом вместо до медицинския център на клуба или подготвителната база в Континаса. Тъй като Ювентус през днешния ден по стратегия имаше единствено утринно занятие, няма причина, заради която от клуба да чакат от острието по-късно през днешния ден да организира значимия диалог със Сари.

Играчът упорства за диалог със експерта преди да вземе дефинитивно решение за бъдещето си поради офертата на Манчестър Юнайтед за бартерна договорка, която би пратила Ромелу Лукаку при „ бианконерите”. Според няколко издания от Апенините белгийският таран към този момент е прецизирал персоналните си условия с Ювентус и в този момент само се изчаква отговора на Дибала.

За разлъка на Ювентус с нападателя се приказва още от предишния сезон, когато той стартира да остава по-често запаса след идването на Кристиано Роналдо. Към момента в Италия царува гледището, че Дибала е по-скоро срещу собствен трансфер в Юнайтед поради компликациите на „ алените дяволи” през последния сезон. Претенциите му за годишна заплата от 10 милиона евро плюс бонуси също могат да се окажат проблем.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР