Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга разсея съмненията за травмата си

...
Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга разсея съмненията за травмата си
Коментари Харесай

Каранга успокои червените фенове

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга разсея подозренията за контузията си и успокои всички фенове на отбора, че не се касае за нещо съществено

" Нищо съществено не е травмата ми. Посегнах за една топка и се получи конвулсия в адуктора ми. Имаме обаче много футболисти и трябваше да влезе някой по-здрав и да помогне. Сега ще работя и ще очаквам мача с Лудогорец ", показа Каранга пред камерата на " Диема " и разяснява мача с Лудогорец.

" Който е по-подготвен, който желае повече триумфа, той ще победи. Ние ще сме 11 против 11 в мача с Лудогорец, знаем силата им, само че ние сме класен тим и би трябвало да победим ", показа нападателят и разяснява непредвидения хикс със Славия, позволен след голям брой пропуски.

" Първенството в този момент стартира, има много мачове, има много неща да се вземат решение. Работим доста, уповавам се да демонстрираме всичко това, което е належащо да станем първенци ", съобщи още бразилският нападател и най-после разкри каква е рецептата за множеството голове, които осъществя.

 ЦСКА не съумя да победи Славия на старта в Първа лига
" Шампионският " сезон на ЦСКА стартира с издънка

Славия обърка проектите на Десподов и компания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР