Нападателят на ЦСКА Евандро даде интервю пред dsport, в което

...
Нападателят на ЦСКА Евандро даде интервю пред dsport, в което
Коментари Харесай

Евандро: Искам да вкарам гол или два на Левски, за да празнувам пред агитката на ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Евандро даде изявление пред dsport, в което приказва за идното дерби с Левски. Бразилецът е на мнение, че " алените " могат да стопят изоставането си от Лудогорец и да се преборят за купата.

" Да, усещам се доста добре. Работихме доста крепко и мисля, че ще сме в доста добра форма. Левски-ЦСКА е огромният мач и ние би трябвало да влезем доста съсредоточени, да се върнем в шампионата с игрите от преди паузата и с представянето си в идните мачове да се изкачваме нагоре в класирането. Това е от тези мачове, в които всички сме жадни за успеха и сме безпределно стимулирани да спечелим.

Със сигурност, имам два мача против тях и два гола. Щастлив съм от това и очаквам с неспокойствие мача, желая да вкарам гол или два, с цел да мога да ознаменувам пред агитката. Влизаме пределно мобилизирани, само че даже и да не стане и означи някой различен от тима, най-важното е да вземем успеха.
 Георги Кабаков е любимец за арбитър на Левски - ЦСКА
Георги Кабаков е любимец за арбитър на Левски - ЦСКА

Пловдивчанинът е най-силният ни рефер в Европа

Да, означих голове в осем следващи мача и след това се получи спад. Въпреки че не можех да отбележа, направих няколко асистенции и би трябвало да кажа, че преди всичко е тимът на ЦСКА и това да побеждаваме и да се изкачваме в класирането, няма значение кой вкарва головете.

Феновете непрекъснато ме питат али ще вкарам гол, оказват ми нужната поддръжка, което ме радва доста. Чувствам се благополучен тук и се надявам да спечелим трофей, което ще приляга на огромното име на клуба.

Със сигурност няма невъзможни неща. Да, разликата е 9 точки, само че в случай че ние влезем оптимално съсредоточени в този момент в мача против Левски, а и в другите мачове и спечелим, за какво да не стопим разликата? За Купата също ще се борим да се класираме напред. Ще гоним и двете цели, само че за мен в този момент е най-съществен идния мач.
 ЦСКА пусна в продажба билетите за дербито с Левски и на
ЦСКА пусна в продажба билетите за дербито с Левски и на " Армията "

" Армейците " ще бъдат настанени в секторите " В " и " Г "

По време на контролите не направихме нещо фамозно, само че търсехме най-хубавото, с цел да може да сме готови и да сме доста близо функционално до мача с Левски. Искам да кажа на почитателите, че всички в тима сме доста стимулирани и ще дадем 100% от себе си, с цел да вземем успеха и трите точки ", съобщи Евандро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР