Нападателят на ЦСКА Али Coy е решил, че ще остане

...
Нападателят на ЦСКА Али Coy е решил, че ще остане
Коментари Харесай

Али Соу получи повиквателна от Гамбия, но реши да остане в София

Нападателят на ЦСКА Али Coy е решил, че ще остане в България в паузата за националните тимове. В последните дни към него и Гамбия се заформи същинска сага. Английският медиен колос Би Би Си през вчерашния ден заяви, че Coy в последна сметка е отказал повиквателната от родината си.
 В Гамбия недоумяват за какво Али Соу не е получил повиквателна
Ситуацията е много любопитна, защото още преди седмица се появи информация, че острието на ЦСКА няма да попадне в проектите на селекционера Том Сенфие за дуела с Алжир на 22 март. Впоследствие белгийският треньор е размислил и е решил да изпрати повиквателна на Соу заради многото кадрови проблеми в офанзивата на Гамбия, появили се през последните дни.

Нападателят обаче е отклонил поканата, защото е бил срещу да пътува единствено, с цел да е запаса. През 2018-та гамбиецът записа 2 участия в националния отбор на своята страна, само че се появяваше в самия завършек на срещите.

В последна сметка Соу е предпочел да остане в ЦСКА и да продължи да се готви под управлението на Любо Пенев по време на паузата в шампионата. Той отбеляза 6 гола в първите си 6 мача при новия треньор. ЦСКА остава с един задграничен национал - Жоржиньо в Гвинея-Бисау. Червените имат и 9 представители в родните селекции.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР