Нападателят на ЦСКА 1948 - Денислав Александров, който вкара два

...
Нападателят на ЦСКА 1948 - Денислав Александров, който вкара два
Коментари Харесай

Героят за ЦСКА 1948: В Лудогорец станах футболист, не се чувствам убиец на отбори от елита

Нападателят на ЦСКА 1948 - Денислав Александров, който вкара два гола и даде асистенция при гръмката победа с 4:3 над Берое, даде изявление за GONG.BG . Младокът се върна малко във времето обратно и си спомни за престоя в Лудогорец. Той съобщи, че би се върнал в Разград, защото с помощта на "орлите " се е развил като футболист. Александров похвали и сегашния си тим, като съобщи, че "червените " са на много високо равнище.

Ето какво съобщи Денислав Александров:

"Чувството да победим Берое е необикновено, доста сме щастливи всички. Това е огромно достижение за нашия клуб. Отбор от Втора лига да победи един от сериозните тимове в efbet Лига. Надявам се по този начин да продължаваме отсега нататък ".

Халфът показа още, че не се усеща като "убиец " на тимове от efbet Лига, макар че в предходния кръг още веднъж негов гол бе в основата на отстраняването на различен тим от елита - Дунав Русе.

"Чак палач не се усещам. Радвам се, че съумявам да въвеждам голове на тези тимове, само че това е с помощта на целия тим, освен на мен. "
Александров има специфична връзка със стадион "Берое " в Стара Загора, където пада и единственото му попадение в елита с екипа на Лудогорец.

"Явно имам доза шанс на този стадион ", съобщи младата вяра. "Червените " изостават на 3 точки от водача Септември, макар че в директния мач победиха с 5:0 ".

"Да, по този начин е. Борбата е жестока, те взимат всеки мач, ние пък допуснахме една-две неточности и изостанахме с 3 точки. Това не се отрази доста прелестно на тима, имаше леко напрежение, само че към този момент излизаме от тази обстановка. Ще продължаваме да се борим, да демонстрираме положителни игри и да се качим на върха ".
Запитан дали има специфична плевенска връзка с Васил Шопов, защото и двамата са от северозападния град, халфът съобщи, че това не е в основата на положителното им взаимоотношение на терена.

"Не, не мисля, просто бе на тази позиция и по този начин се получи. Има положително взаимоотношение и с Гущеров, тъй че в случай че той беше там, и той щеше да я вкара. Като ляв външен халф се усещам най-добре. И нападател мога да играя, само че тази позиция ми е най-удобна. Нямаме специлна тактическа разработка с Гущеров, само че се разбираме сносно, познаваме се и знаем кой къде желае топката ".

Младата вяра изрази задоволството си от това, че се намира в ЦСКА 1948 и съобщи, че в тима се работи на извънредно професионално равнище.

"Чувствам се чудесно в ЦСКА 1948, всичко е на доста високо равнище. Остава единствено да влезем там, където ни е мястото. Идвам от тима на Лудогорец, който съгласно мен е на най-високото равнище в България, само че и тук всичко е на доста високо равнище и професионализъм ".

Относно националния тим Александров остана крепко стъпил на земята и съобщи, че би трябвало да натрупа още опит в българския хайлайф, преди да бъде извикан за "трикольорите ".

"Всеки мечтае да е в националния тим на България, само че мисля, че към момента ми е рано за там. Нека се покажа повече в А група и тогава към този момент ще преценява дали ставам за там ".

Младокът показа, че любовта към спорта се е зародила в родния му Плевен, където е направил първите си стъпки във футбола.

"Запалих се по футбола в моя роден град Плевен. Там започнах в частна школа. Играехме в зона Търново, най-често с тима на Литекс Ловеч. Смея да настоявам, че се показах сносно против техния тим и на 13-годишна възраст тимът на Ловеч ми се обади и взех решение да мина там. Искарах там 2 години, по-късно ми се обади тимът на Разград и взех решение да отида там ".

Денислав Александров си спомня с положително интервала си в Лудогорец и не изключва опцията да се завърне в Разград.

"Там изживях прелестни моменти, изкарах съвсем 6 години. Изиграх 2 елитни и станах първенец на U17 и U21. Изкарах два сезона и половина във Втора лига, записах към 10 мача за първия тим. Много съм им признателен, тъй като с помощта на тях се развих. Да, бих се завърнал там. Никога не би трябвало да казваш в никакъв случай. Ако има добра оферта за мен, за клуба, за какво не "?

Футболистът призна за интерес към него от други клубове, само че съобщи, че към този момент е напълно фокусиран върху сегашния си отбор.

"Да, има интерес към мен от български клубове, само че на този стадий съм съсредоточен върху ЦСКА 1948. Не мисля за предложения или овакантяване на клуба. Насочени сме да влезем в efbet Лига. "

Халфът признава, че главната цел на неговия тим остава първото място във Втора лига, а шампионатът за Купата на България е единствено бонус за "червените ", където да ревизират актуалната си форма.

"Играем постоянно за победа, няма значение дали е за Купата, или за Втора лига. Но това не е главната ни цел, това е
бонус, с който можем да си съпоставим равнището с останалите тимове, да забележим дали сме подготвени за Първа лига. Надяваме се да ни се падне по-лек противник, с цел да го отстраним и да продължим ".

Футболистът съобщи упоритостите си да играе в чужбина и призна, че в Испания би се чувствал най-добре.

"Не мисля, че е най-правилното нещо. Както се вижда, равнището тук не е това, което би трябвало да бъде. Не мога да дам прецизен тим, само че мисля, че в Испания ще се усещам най-добре. Испанският футбол ми харесва най-вече. "

Юношата на Лудогорец призна, че връзката му с останалите момчета, които са били част от разградчани, е по-силна.

"Да, познаваме се от много години, опознали сме се допустимо най-вече и имаме по-добра връзка. Помагаме си на и отвън терена. "

За край, Денислав Александров си пожела единствено здраве и триумфи за него и околните към него.

"Пожелавам си най-много здраве на мен и всичките ми близки, да сме здрави и сполучливи. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР