Нападателят на ТотнъмЛукас Моура ще напусне клуба след края на

...
Нападателят на ТотнъмЛукас Моура ще напусне клуба след края на
Коментари Харесай

Тотнъм обяви раздялата с един от любимците на феновете на шпорите

Нападателят на ТотнъмЛукас Моура ще напусне клуба след края на сезона, когато изтича актуалният му договор, оповестиха " шпорите ".

30-годишният Моура мина в Тотнъм през януари 2018 година от френския Пари Сен Жермен. За " шпорите " той има 219 мача и 38 гола. За почитателите на лондончани бразилецът постоянно ще остане в техните сърца с хеттрика, който осъществя във вратата на Аякс в полуфиналите на Шампионскатлига през 2019 година. На реванша в Амстердам Тотнъм губеше с 0:2 на полувреме, откакто бе изгубил и първия мач с 0:1, само че трите попадения на бразилеца в заключителните 45 минути пратиха Тотнъм на финала в шампионата по правилото за повече голове на непознат терен.

Според Фабрицио Романо опитният футболист е получил оферти да продължи кариерата си в Италия, Съединени американски щати и Саудитска Арабия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР