Нападателят на Тотнъм Хари Кейн си пожела всички години да

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн си пожела всички години да
Коментари Харесай

Кейн си пожела всички години да е пред Меси и CR7

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн си пожела всички години да е пред двете настоящи звезди на международния футбол Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Английският национал завърши 2017 година като най-резултатният голмайстор на Стария континент, изпреварвайки и виртуозите на Барселона и Реал Мадрид.

„ Меси и Роналдо ще останат като най-хубавите играчи в историята. Да съм на това равнище и дори пред е тях е горделивост за мен. Дано всички години отсега нататък да съм подложен пред Меси и Роналдо “, сподели Кейн.

„ Посветил най-голяма част от времето си на футбола. Тренираш, тренираш, играеш и почиваш. Това е животът на футболиста. Не се окайвам, тъй като това е нещо, което обичам да върша “, показа още Кейн.

„ Не всичко играчи вършат това, което аз върша. Някои може да излизат да хапват на открито. Аз обичам да почивам вкъщи и да съм със фамилията си. Това е най-хубавото за мен “, добави британският национал.

Кейн е прочут с това, че е изключително внимателен към това, с което се храни. Нападателят даже има персонален готвач.

„ Не става дума да спрем да се храним. Просто би трябвало да знаеш какво ядеш. Това ми оказва помощ да се възвръщам по-добре “.

Запитан за това има ли футболист, с който би желал да показа съблекалнята, Кейн не се колеба: „ Бразилецът Роналдо. Неговите умения, играта му...има всичко “.

Припомняме, че Кейн е спряган за трансфер в Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР