Нападателят на Тотнъм Хари Кейн попадна в групата от 27

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн попадна в групата от 27
Коментари Харесай

Хари Кейн попадна в състава на Англия за финалите в Лигата на нациите

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн попадна в групата от 27 играчи за мачовете на националния тим на Англия на финалите в шампионата Лига на нациите.

25-годишният капитан на "трите лъва " не е играл от четвъртфинала в Шампионската лига против Манчестър Сити на 9 април поради контузия в глезена, само че се чака да бъде подготвен за игра в околните седмици и даже да вземе присъединяване във финала в шампионата на 1 юни против Ливърпул.

Сред играчите, извикани от мениджъра Гарет Саутгейт, има няколко изненади, включително крилото на Саутхямптън Нейтън Редмънд и полузащитникът на Тотнъм Хари Уинкс.

От отсъстващите най-сериозна е неналичието на левия краен защитник Люк Шоу, който единствено преди дни бе определен за "Най-добър състезател " на Манчестър Юнайтед през сезона.

Англия ще играе в полуфиналите в Лигата на нациите с Холандия, а при триумф на финала ще срещне един всред домакина Португалия и Швейцария.

Състав на Англия:

вратари: Джак Бътланд, Том Хийтън, Джордан Пикфорд

бранители: Трент Алекзандър-Арнолд, Бен Чилуел, Майкъл Кийн, Хари Магуайър, Дани Роуз, Джо Гомес, Джон Стоунс, Кийрън Трипиър, Кайл Уокър

полузащитници: Рос Баркли, Деле Али, Фабиан Делф, Ерик Дайър, Джордан Хендерсън, Джеси Лингард, Джеймс Уорд-Праус, Деклан Райс, Хари Уинкс

нападатели: Хари Кейн, Маркъс Рашфорд, Нейтън Редмънд, Джейдън Санчо, Калъм Уилсън, Рахийм Стърлинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР