Нападателят на Септември Валери Божинов отказа да сподели очакванията си

...
Нападателят на Септември Валери Божинов отказа да сподели очакванията си
Коментари Харесай

Божигол: Левски ще отстрани ПАОК

Нападателят на Септември Валери Божинов отхвърли да показа упованията си към спрягания за треньор на националния тим по футбол Млдаен Кръстаич. Футболистът също по този начин прикани Борислав Михайлов и Димитър Бербатов към обединяване, а също така е сигурен, че Левски ще в профил ПАОК в Лигата на конференциите.

" Мнението ми за Младен Кръстаич ще го споделя пред Борислав Михайлов. Аз доста оценявам Михайлов и го почитам, както почитам Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров. Аз съм срещу разделянето сред тях. Представете си тези две сили обединени за положителното на България. Обединението прави силата ", показа той в изявление за Българска национална телевизия. 36-годишният изпълнител разясни новата си роля в клуба и похвали младите футболисти в тима. " Нашият клуб е изработен напълно от българчета. Аз съм най-старият. Ако тези момчета вършат това, което желае старши треньорът, следващата година Септември ще има футболисти, които ще облекат националната фланелка. Не би трябвало да се търсят единствено чужденци. Шест месеца работим със Славко Матич. Той изисква да се управлява играта, да се играе с топка, да се вършат двете етапи - отбрана и офанзива и да се пресира. Много бягане, битка, сълзи и пот. Моята роля в тима е да оказвам помощ отвън терена и на терена. Много съм дал на футбола и ще не преставам да давам ", безапелационен бе той. Валери Божинов изрази усещанията си към подрастващото потомство и отличи качествата у своя наследник.
 Живко Миланов: Поех Левски, когато нямаше никой, Сираков не знаеше дали ще ни има като клуб
Живко Миланов: Поех Левски, когато нямаше никой, Сираков не знаеше дали ще ни има като клуб

" Пак бих го направил "

" Нашият клуб е изработен напълно от българчета. Аз съм най-старият. Ако тези момчета вършат това, което желае старши треньорът, следващата година Септември ще има футболисти, които ще облекат националната фланелка. Не би трябвало да се търсят единствено чужденци. Шест месеца работим със Славко Матич. Той изисква да се управлява играта, да се играе с топка, да се вършат двете етапи - отбрана и офанзива и да се пресира. Много бягане, битка, сълзи и пот. Моята роля в тима е да оказвам помощ отвън терена и на терена. Много съм дал на футбола и ще не преставам да давам ", безапелационен бе той.

Валери Божинов изрази усещанията си към подрастващото потомство и отличи качествата у своя наследник. " Днес поколенията са други. Улицата и спортните учебни заведения ни построиха нас. Сега е по-различно. Виждам манталитета на сина ми, пратил съм го при татко ми Сашо Ангелов в Янтра Габрово. Искам той да успее, тъй като има волята и желанието ", добави той.

Според Божинов страната би трябвало да подаде ръка на футбола. Любимецът на Сектор " Б " е безапелационен, че Левски ще в профил ПАОК. Той пожела триумф на новия старши треньор на ЦСКА Саша Илич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР