Нападателят на призна, че е преминал в клуба заради завръщането

...
Нападателят на призна, че е преминал в клуба заради завръщането
Коментари Харесай

Пьонтек: Тръгнах си от Милан заради Златан

Нападателят на призна, че е минал в клуба поради завръщането на в. Полският национал носеше екипа на “росонерите” до януари 2020-а, когато реши да напусне тима в търсене на повече игрово време след идването на 39-годишния деец на “”.

“С идването на Ибра престанах да играя. Не желаех да си помисля, че мога да седнал съм на пейката в 5-6 следващи мача. Ако Златан стартира като титуляр, той рядко бива заменен. Аз търпеливо изчаквах своя ред. Когато изиграх един мач в Купата на Италия, втарах гол и направих асистенция. Това обаче не беше задоволително и още веднъж се върнах на пейката. Бях изгубил титулярното място и своето самообладание. Исках да отида на Европейското състезание и по тази причина трябваше да играя повече. Реших да мина в Херта. също ме искаше, само че чартърен. Щях да заместя за няколко месеца. Херта обаче влага доста пари, с цел да ме притегли.

Често си говорех с Ибрахимович, до момента в който към момента бях в Милан. Тогава научих, че Полша ще играе с Швеция на Евро 2020. Той ми сподели, че няма да играе, тъй като има доста млади и надарени играчи, които би трябвало да се потвърдят в този шампионат. Сега обаче може и да си е трансформирал решението. Виждам по какъв начин той е като прероден с всички тези голове и отлични представяния. Може да го повикат още веднъж в националния отбор”, разяснява Пьонтек пред “Правда Футболу”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР