Нападателят на Пари Сен Жермен ПСЖ Килиан Мбапе поднови тренировки

...
Нападателят на Пари Сен Жермен ПСЖ Килиан Мбапе поднови тренировки
Коментари Харесай

ПСЖ върна Мбапе в първия отбор

Нападателят на " Пари Сен Жермен " ПСЖ Килиан Мбапе възобнови тренировки с първия отбор на парижани, оповестиха от клуба.
Прочетете още
" След доста градивни и позитивни диалози сред клуба и футболиста преди мача против " Лориен ", беше решено играчът да бъде върнат към тренировките ", се споделя в изявлениетона ПСЖ.

Вчера " Пари Сен Жермен " не съумя да победи на старта при семейството си в първия кръг на Лига 1 в събота вечер и направи тъждество 0:0. В състава на първенците не бяха нито Мбапе, нито Неймар и Марко Верати.

Пред юни вестник " Екип " разкри, че Килиан Мбапе е отказал удължение на контракта си с ПСЖ и ще стане свободен сътрудник през 2024 година, а по-късно играчът означи в обществените мрежи, че има намерение да прекара сегашния сезон във френския клуб. В отговор на отхвърли на Мбапе да удължи контракта си, ПСЖ го извади от състава и го сложи в трансферния лист.

24-годишният Мбапе е в `Пари Сен Жермен " от 2018 година. Той завоюва пет трофеи на Франция и три пъти победи в шампионата за Купата на страната. Нападателят изигра общо 260 мача за парижани, като означи 212 гола и направи 98 асистенции.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР