Нападателят на Милан призна, че отборът не се представи добре

...
Нападателят на Милан призна, че отборът не се представи добре
Коментари Харесай

Героят Жиру: Дербитата се играят, за да бъдат спечелени

Нападателят на Милан призна, че тимът не се показа добре през първото полувреме против, само че акцентира мощния дух, с който „ росонерите “ стигнаха до поврат след почивката за успеха с 2:1 в градското дерби. Именно французинът се трансформира в воин за „ Дявола “, откакто означи и двата гола на отбора в срещата.
 Жиру въодушеви Милан за бърз поврат и значима победа в дербито с Интер Жиру въодушеви Милан за бърз поврат и значима победа в дербито с Интер
„ Както споделих преди мача, това е специфичен дуел. Дербитата се играят, с цел да бъдат извоювани. През първото полувреме имахме неприятности, само че се върнахме в мача през втората част. Чаках за топки в наказателното поле. Първият ми гол беше малко късметлийски, а вторият пристигна след прекрасен пас на. Фантастично, аз съм благополучен и горделив от този тим, който в никакъв случай не се предава.

Olivier Giroud's game by numbers vs. Inter:

100% shooting accuracy
29 touches
4 aerial duels won (most)
2 shots
2 shots on target
2 clearances
2 fouls won
2 goals
1 tackle

Brilliant performance
— Squawka Football (@Squawka)
Вярно е, че през първото полувреме бях малко отчаян, както и целият тим. Не играехме добре и го знаехме. Всички ние обаче показахме огромен дух и се върнахме мощни в мача. В битката за Скудетото сме, само че ни остават още доста дуели. към момента е на върха. Ние мислим за това по какъв начин да вършим нещата добре. Затова дано побеждаваме, а по-късно ще гледаме какво прави “, разяснява след мача.


 Индзаги: Футболът е несправелдлива игра Индзаги: Футболът е несправелдлива игра 5 фев | 22:39  Пиоли: Горд съм от реакцията и успеха против толкоз мощен противник Пиоли: Горд съм от реакцията и успеха против толкоз мощен противник 5 фев | 22:18  Жиру въодушеви Милан за бърз поврат и значима победа в дербито с Интер Жиру въодушеви Милан за бърз поврат и значима победа в дербито с Интер 5 фев | 20:57 Още от Футбол свят  Индзаги: Футболът е несправелдлива игра Индзаги: Футболът е несправелдлива игра 5 фев | 22:39 181 0  Пиоли: Горд съм от реакцията и успеха против толкоз мощен противник Пиоли: Горд съм от реакцията и успеха против толкоз мощен противник 5 фев | 22:18 479 0  Възходът на Селта продължи и против Райо Валекано Възходът на Селта продължи и против Райо Валекано 5 фев | 21:50 480 0  Продължават борбите за ФА Къп (следете тук) Продължават борбите за ФА Къп (следете тук) 5 фев | 21:29 14222 5  Приказката на Кеймбридж Юнайтед и Димитър Митов във ФА Къп завърши Приказката на Кеймбридж Юнайтед и Димитър Митов във ФА Къп завърши 5 фев | 21:25 2563 1 Виж всички Водещи Новини  Жиру въодушеви Милан за бърз поврат и значима победа в дербито с Интер Жиру въодушеви Милан за бърз поврат и значима победа в дербито с Интер 5 фев | 20:57 20117 132  ЦСКА 1948 се оправи с втородивизионен полски отбор и не позволи загуба по време на лагера си в Турция ЦСКА 1948 се оправи с втородивизионен полски отбор и не позволи загуба по време на лагера си в Турция 5 фев | 16:08 15370 39  Челси имаше потребност от 120 минути и героична демонстрация на Кепа, с цел да се оправи с третодивизионен отбор Челси имаше потребност от 120 минути и героична демонстрация на Кепа, с цел да се оправи с третодивизионен отбор 5 фев | 17:01 14589 34  Ботев отвя и Септември, Божинов игра половин час Ботев отвя и Септември, Божинов игра половин час 5 фев | 15:50 22437 26  Костадинов: Левски са тръгнали в вярна посока, до момента в който пред ЦСКА ще се отвори късмет за купата Костадинов: Левски са тръгнали в вярна посока, до момента в който пред ЦСКА ще се отвори късмет за купата 5 фев | 08:29 23970 61 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР