Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, който настоява за трансфер

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, който настоява за трансфер
Коментари Харесай

Драмата с Лукаку продължава - белгиецът тренира с Андерлехт

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, който упорства за трансфер в Италия, явно към този момент напълно не влиза в сметките на Оле Гунар Солскяер. Доказателство за това е фактът, че през днешния ден белгиецът бе видян да тренира с клуба, в който стартира кариерата си - Андерлехт.

26-годишният нападател е трансферна цел на Ювентус и Интер. " Бианконерите " се бяха разбрали с " алените дяволи " за замяна с Пауло Дибала, който обаче не гори от предпочитание да заиграе на " Олд Трафорд ". Неговото отвращение, съчетано с високите му финансови искания, пък накараха и мениджърът на Юнайтед също да се откаже от тази договорка. Интер пък до момента не бе податлив да заплати желаните от британския клуб 75 милиона паунда. Снощи в Италия обаче се появиха информации, че " нерадзурите " са предложили 73 милиона лири, като близо 5 милиона от тях са под формата на бонуси. Това значи, че всеки миг договорката, която се проточва цяло лято, може да бъде финализирина. Докато чака това да се случи, Лукаку може би ще остане в родината си.
A man training with Anderlecht while he’s waiting for a move. One of those unexpected twists and turns. #mufc @hlnsport pic.twitter.com/SP4KFGmYYO
— Kristof Terreur (@HLNinEngeland) August 5, 2019

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР