Нападателят на Манчестър сити Серхио Агуеро е със счупено ребро

...
Нападателят на Манчестър сити Серхио Агуеро е със счупено ребро
Коментари Харесай

Агуеро е със счупено ребро, Гуардиола се надява да се завърне до две седмици

Нападателят на " Манчестър сити " Серхио Агуеро е със счупено ребро след случая, който претърпя в Амстердам. Аржентинецът се завърна в Англия и мина наложителни прегледи в болница, които демонстрираха фрактура.

В четвъртък против петък Агуеро пострада, откакто таксито, в което се е возеше, се заби в улична лампа. Нападателят е пътувал към летището след концерт на колумбийския артист Малума.

I'm home in Manchester after an exam by club Drs. It's a broken rib. Hurts, but I'm fine, fully focused on recovery. Thank you all! pic.twitter.com/uamK7xwo99
— Sergio Kun Aguero (@aguerosergiokun) September 29, 2017

" Вече съм си у дома в Манчестър. Имам счупено ребро, боли ме, само че за благополучие съм добре. Напълно фокусиран съм върху възобновяване ", написа Агуеро в своя " Туитър ".

Пред радио " Метро " в родината си, Агуеро изясни, че таксито, в което се е возил е завило в неверната посока, изгубило е надзор и се е забило в уличния дирек.

Той сигурно отпада за дуела с " Челси " през днешния ден от 19.30 ч. на " Етихад ", като съгласно лекарите на " Сити " се нуждае от отмора сред 2 и 4 седмици.

Преди дуела с " Челси " мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола приказва доста за този случай.

" Нямам никакъв проблем с това, че Серхио е ходил на концерт в Амстердам. Той имаше почивен ден и може да го прекара, както откри за добре. Разбрах на сутринта, когато се разсъниха, аз не проследявам моите играчи, не знаех, че е в Холандия вечерта. Те са виновни за постъпките си на терена и отвън него. Серхио е задоволително мощен и ще се възвърне, не съм обезпокоен. Летял е с частен аероплан, няма за какво да ме уведомява къде е ", разяснява Гуардиола.

Could've been a lot worse for Aguero. pic.twitter.com/i137kkK6TJ
— M•A•J (@UltraSuristic_) September 29, 2017

Испанският управител посочи, че Агуеро няма за какво да се извинява нито на него, нито на съотборниците си.

" Той е жив, здрав е и това е най-важното. Няма никакъв проблем. Надявам се да го употребявам след паузата в шампионата, когато играем със " Стоук сити ", сподели Гуардиола.

 Таксито, в което се е возил Агуеро в Амстердам.
© Reuters

Таксито, в което се е возил Агуеро в Амстердам.

Двубоят с " грънчарите " е на 14 октомври. Нападателят се намира в отлична форма този сезон, като вкара седем гола в осем мача и оказа помощ на " Сити " да оглави класирането във Висшата лига и групвата си в Шампионската лига.

В същото време някогашният управител на " Тотнъм " и " Фулъм " Мартин Йол разкритикува Агуеро и Гуардиола. " Това е смешно, лети в четвъртък, с цел да гледа концерт, а в събота има мач. В " Тотнъм " не позволявах на играчите да излизат на открито след сряда, това е неприятен образец. Пеп би трябвало да вземе ограничения ", изясни Йол пред BBC Radio 5.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР