Нападателят на Лудогорец, Спас Делев, сподели, че най-важното е, че

...
Нападателят на Лудогорец, Спас Делев, сподели, че най-важното е, че
Коментари Харесай

Спас Делев: Трябва да си изчистим грешките като гост

Нападателят на Лудогорец, Спас Делев, показа, че най-важното е, че " орлите " съумяха да намерят място в Лига Европа след тежкия мач против Жалгирис. 

„ Класирахме се, това е значимото. Може би не чакахме чак толкоз сложен мач, само че е значим крайният резултат “, стартира Делев.

„ Още в първите секунди ни вкараха и това ни разсъни. Бързо върнахме гола. Треньорът ни сподели, че би трябвало да се пригодим бързо и е радостно, че го направихме “.

„ Трябва да променим тези неточности надалеч от вкъщи, тъй като не е хубаво. У дома играем по един метод, до момента в който на открито не демонстрираме нашата игра. Настилката не е доста добра. Краката се набиват. Те са привикнали на това, само че трябваше бързо да се пригодим “.

„ Ще проучваме мача и треньорът ще каже къде са ни грешките. Можеше да съжаляваме за първия мач, тъй като изпуснахме много. Това е футболът, от време на време имаш шанс, както през днешния ден най-после имахме “.

„ Няма значение против кого играем. Важно е да демонстрираме познатото лице на Лудогорец, с цел да израстваме. Трябва да работим върху нашата игра, с цел да може да сме по-добри във всеки мач “.

„ Доста ще е сложна акомодацията. Нужна е положително възвръщаме, а по-късно ще забележим по какъв начин ще играем против Черно море. Всеки мач е значим и би трябвало да се пригодим “, приключи той.  
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР