Нападателят на Локомотив Пловдив Димитър Илиев показа с думи, че

...
Нападателят на Локомотив Пловдив Димитър Илиев показа с думи, че
Коментари Харесай

Митко Илиев: Ако стадионът е пълен така, винаги ще бием в Пловдив

Нападателят на Локомотив Пловдив Димитър Илиев сподели с думи, че шансове за тима му има макар загубата от Страсбург с 0:1. Стрелецът на „ смърфовете” не спря да благодари на почитателите на тима и призна, че в случай че стадион „ Локомотив” постоянно е по този начин цялостен, то съперниците ще падат единствено от почитателите.

„ 0:1 не е толкоз драматичен резултат. Да, доста ще е мъчно във Франция. Хубаво е, че не инкасирахме повече попадения. Имахме положения и няма от какво да се срамим. Играхме за страхотната ни аудитория. Чакаме реванша, защото мисля, че мачът ще е друг. Ако излезем със самочувствие, може да им създадем проблеми.

„ Само Господ знае какво щеше да стане, в случай че бяхме 11 на 11. Това, което видях от тях, ме кара да си мсиля, че можем да създадем нещо хубаво като посетител. Реагирахме добре след гола им, не допуснахме доста положения. Едно или две за бързите им нападатели, само че цялостен мач тичахме с човек по-малко. Единият от халфовете им разпределяше добре играта. Надявам се във Франция да не изглеждаме като във Словакия. Пловдив може да се гордее с нас, защото и аз се гордея с тима си”, продължи Митко Илиев.

„ Не съм гледал обстановката за дузпата. Ако е направил придвижване с ръката към топката, би трябвало да е дузпа, само че те имат бюджет 50 милиона и леко се подпира богатият тим. Не можем да упрекваме съдията. Неприятно за нас решение, само че това е футболът. Съжалявам, че не зарадвахме хубавата ни публика”, продължи Илиев.

„ Ако всеки мач стадионът е подобен, единствено с аудитория ще ги бием. Цял мач не стопираха да викат, а аз от дълго време не съм бил толкоз горд”, приключи Димитър Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР