Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах е отхвърлил оферта от Реал

...
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах е отхвърлил оферта от Реал
Коментари Харесай

Салах е отказал на Реал Мадрид преди финала в Киев

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах е отхвърлил оферта от Реал Мадрид, разкри някогашният асистент треньор на националния тим на Египет Хани Рамзи. Това се е случило презз 2018 година, малко преди финала сред двата отбора в Шампионската лига извоюван от " белите " с 3:1.

" Бях помощник на Ектор Купер и помня, че имахме лагер в Швейцария. Говорих със Салах и той ми описа, че е получил доста преференциално предложение от Реал. Мохамед разиска офертата с мен и Купер, след което реши да остане в Ливърпул, тъй като е благополучен в тима ", показа Рамзи пред OnTime Sports.  Киелини: Действието на Рамос против Салах беше шедьовър
По време на упоменатия лагер Рамзи към момента не беше публично назначен за асистент треньор в щаба на " фараоните ", само че е бил с отбора.

Офертата от Реал е пристигнала няколко месеца преди кралският клуб да се изправи точно против Ливърпул във финала на Шампионската лига в Киев. Мачът в украинската столица се запомни с левашките неточности на вратаря на мърсисайдци Лорис Кариус и с травмата на Салах. Египтянинът извади рамото си след конфликт със Серхио Рамос и напусна наложително още преди почивката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР