Нападателят на Левски Ривалдиньо благодари на хората в клуба и

...
Нападателят на Левски Ривалдиньо благодари на хората в клуба и
Коментари Харесай

Ривалдиньо благодари за подкрепата

Нападателят на Левски Ривалдиньо благодари на хората в клуба и на почитателите на “сините” за поддръжката, която са му оказали след претърпяната интервенция. Бразилецът легна под ножа в понеделник, тъй като страда от хронична травма. От “Герена” оповестиха, че възобновяване на бразилския нападател ще бъде бързо и се чака той да е разполагаем на треньорския щаб в края на месеца.

“Благодаря ти, Господи! Скоро ще бъда подготвен на 100 %. Благодаря и на всички почитатели, които ми изпратиха известия, заляха ме с положителна сила и ме поддържаха. Само Левски”, написа Ривалдиньо.

Синът на легендата Ривалдо няма доста мотиви за наслада след идването си на “Герена”, защото непрекъснато е преследван от травми. Той се причисли към “сините” през зимата, откакто разтрогна контракта си с румънския Динамо (Букурещ). През пролетта игра в 8 турнирни мача, в които се разписа един път - от дузпа при 3:2 над Ботев (Пловдив). През тази акция той бе на терена единствено в две срещи, в които престоя на игрището едвам 15 минути.

“Тема Спорт”
Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 20:00  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР