Нападателят на Левски Билал Бари се готви усилено за завръщането

...
Нападателят на Левски Билал Бари се готви усилено за завръщането
Коментари Харесай

Билал Бари се готви усилено за завръщането си на терена

Нападателят на Левски Билал Бари се готви интензивно за завръщането си на терена. Французинът с марокански корени разгласява видео в една от обществените мрежи, в което тренира във фитнеса.

От него се вижда, че той натоварва оптимално оперираното си дясно коляно. 25-годишният футболист даже е сменил визията си, като към този момент е с гола глава.
 Левски търси противници за контроли по време на лагера в Турция
Левски търси противници за контроли по време на лагера в Турция

Ето детайлности

Бари не е играл от началото на септември предходната година, когато получи травма в навечерието на дербито с ЦСКА. След това той претърпя няколко хирургически интервенции, а завръщането му все се отлагаше.

Сега нападателят ще започва зимната подготовка наедно със своите съотборници, като преди този момент още веднъж ще премине през спомагателни проучвания. Сините се събират на 11 януари, а три дни по-късно отпътуват за същинската си работа в Турция.

Бари дойде в Левски при започване на 2021 година от Монтана, като началото му на " Герена " бе мъчно, само че последователно се трансформира в любим на почитателите. До момента с екипа на сините 25-годишният състезател има 63 мача във всички шампионати, в които вкара 13 гола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР