Нападателят на испанския гранд Барселона Антоан Гризман е получил травма

...
Нападателят на испанския гранд Барселона Антоан Гризман е получил травма
Коментари Харесай

Гризман се контузи, под въпрос е за мачовете в Шампионската лига

Нападателят на испанския гранд " Барселона " Антоан Гризман е получил контузия в бедрото, като към момента не е ясно какъв брой време ще бъде отвън терените, оповестиха от клуба.

Каталунците се надяват той да се възвърне в точния момент за доиграването на Шампионската лига през август. Там, на 8 август, на " Барселона " следва домакинство на " Наполи " в четвъртфиналите. В първият дуели двата отбора приключиха наедно 1:1 в Неапол.

Контузията е следващото отчаяние за Гризман през актуалната акция, която е първа за него след прехвърлянето му от " Атлетико " Мадрид против 120 млн. евро предишното лято. Този сезон французинът има 15 гола в 46 мача със синьо-червената фланелка.

Според медиите в Испания Гризман е в спор с Лионел Меси и евентуално се насочва към изхода на " Камп Ноу ". Интерес към него не липсва, само че цената на 29-годишния нападател може да отблъсне клубовете поради усложнената финансова обстановка след пандемията.
Меси и Гризман се спречкали на подготовка, Сетиен ги разтървал Напрежение в "Барселона " преди решителните мачове в Ла Лига
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР