Нападателят на ГерманияКай Хавертц смята, че ще отнеме седмици на

...
Нападателят на ГерманияКай Хавертц смята, че ще отнеме седмици на
Коментари Харесай

Хавертц и Гьотце изразиха разочарованието си от отпадането на Германия

Нападателят на ГерманияКай Хавертц счита, че ще отнеме седмици на играчите в тима, с цел да осмислят ранното си отпадане от Световното състезание в Катар.

„ Всички сме доста разочаровани, като ще отнеме седмици, с цел да осмислим това. Понякога получаваш своя миг като Япония, която игра толкоз добре, а от време на време оставаш от другата страна, изпитвайки тази болежка, по тази причина футболът е толкоз необикновен спорт “, написа Хавертц в Twitter. Играчът на Челси вкара два гола в последния мач от груповата фаза против Коста Рика, само че успеха с 4:2 не беше задоволителна за Германия, защото Япония и Испания се класираха за 1/8-финалите от Група E.

Героят на Световното състезание през 2014 година Марио Гьотце също употребява Twitter, с цел да изрази неудовлетворението си. „ Все още съм отчаян от това по какъв начин приключи Световното състезание за нас. В последна сметка пропуснахме прекалено много положения и сгрешихме в несъответствуващите моменти “, написа той.

Футболистът на Айнтрахт (Франкфурт) вкара победния гол против Аржентина, с цел да обезпечи купата на Германия в Бразилия през 2014 година, само че не се причисли към тима на Мондиал 2018 година в Русия, когато “Бундестима ” също беше отстранен в груповата фаза. В Катар той направи единствено две изяви, влизайки от аварийна пейка, само че сподели, че " беше ужасно чувство да се върна като представител на Германия и се пробвах да дам най-хубавото от себе си, когато стъпя на терена “.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР