Нападателят на Евертън – Нийл Мопе, призна, че кара изключително

...
Нападателят на Евертън – Нийл Мопе, призна, че кара изключително
Коментари Харесай

Нападател с огромни критики към Евертън

Нападателят на Евертън – Нийл Мопе, призна, че кара извънредно тежък интервал в Евертън. Френският нападател мина на „ Гуудисън Парк “ през предишния сезон, само че има едвам един гол в 32 мача, след което отиде чартърен в Брентфорд.

Той има вяра, че за него по-правилното е да се махне дефинитивно от „ карамелите “, откакто 27-годишният футболист няма предпочитание да работи повече с Шон Дайш, защото има проблеми с мениджъра на ливърпулския тим.

„ Не съм от тези хора, които търсят опрощение. През предходната година играчите не бяха положителни в Евертън, в това число и аз. Беше ясно, че ще се борим за мястото си в елита на Англия и нямаше други упования, с изключение на да сторим това. Тогава мениджърът се смени, системата с него, само че това не помагаше както би трябвало. В последна сметка успяхме да се спасим, защото вкарахме гол в края в последния мач, другояче в този момент Евертън щеше да е в Чемпиъншип “, разяснява той.

„ Като нападател, имаш потребност от убеденост и би трябвало да вкарваш голове. Аз не го правех. Вкара още във втория си мач на Гуудисън и помислих, че може да е добър сезон, само че това не се случи. Не играх доста, а когато бях на терена, не бях най-хубавата версия на себе си. Хората към клуба, почитателите – направиха просто живота ми сложен и нямам желание да се връщам там “, призна още нападателят на Брентфорд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР