Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов коментира днешното равенство 1:1

...
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов коментира днешното равенство 1:1
Коментари Харесай

Божинов: България ще победи Кипър, Лудогорец - Левски няма да реши титлата

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов разяснява днешното тъждество 1:1 с ЦСКА 1948 в контролна среща. Божинов показа мнението си по отношение на идните срещи на националния тим от Лигата на нациите, а също по този начин разяснява идното дерби сред Лудогорец и Левски.
 ЦСКА 1948 - Ботев (Враца) @@@

“Този мач беше за момчетата, които не са играли в формалните мачове. Имаше предпочитание и най-важното е, че няма травми. В такива контроли е значимо да излезеш от мача без травми. Уважавам и ЦСКА-София, и ЦСКА 1948. Изпитвам почит към двата клуба. Искам да благодаря на всички във Враца за помощта. В тима си оказваме помощ. Когато си в подобен тим като Ботев (Враца), би трябвало да се разбирате. Благодаря им за отношението към мен. Нормално е да пожелая триумф на националния тим на и Петър Хубчев. Най-важното е да продължим с триумфите. Надявам се да вземем максимума от идващите два мача. Мисля, че тимът ще победи Кипър утре”, стартира Божинов.
 ЦСКА 1948 - Ботев (Враца) @@@

“Отборът е мощен и има качествата. Качествата на играчите също са положителни. Познавам Хубчев и знам добре по какъв начин работи. Няма да е елементарно против Кипър. Не мисля, че един мач може да реши шампионата. Всички знаем какъв е форматът на нашето състезание. Нека Лудогорец и Левски създадат един театър. Като левскар се надявам Левски да победи, само че знаем качествата на Лудогорец. Не съм сюрпризиран, че Левски е преди всичко. Отборът постоянно ще се бори за титлата”, сподели още нападателят. Първа лига 12 кръг, петък 19 октомври  Верея 20:00  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР